Dues escoles de Mataró premiades als Premis RED 2019

L’escola GEM de Mataró rep el guardó al Millor Contingut Audiovisual dels Premis RED celebrats aquest mes de juny. L’escola GEM no ha estat l’única protagonista d’aquests premis, ja que l’Escola Pia Santa Anna de Mataró també va rebre, en aquest cas, la Menció a la Millor Fotografia.

Aquests premis sorgeixen del projecte Revista Escolar Digital (RED), que impulsa una xarxa de diaris escolars que dirigeixen, redacten i gestionen alumnes de fins a vuit centres escolars de Catalunya amb el suport de periodistes professionals. Aquest any han volgut reconèixer la implicació i el compromís dels estudiants mitjançant la primera edició d’aquests premis.

Els guardonats van poder gaudir de més sorpreses com el material informàtic que se’ls hi ha proporciona’t per poder millorar l’elaboració dels seus projectes, i formació específica que els complementi-hi les seves habilitats.

La gala, celebrada a la Facultat de Comunicació Blanquerna el 13 de juny, va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones. Els principals guardons es van entregar a l’escola INS Montgròs (Sant Pere de Ribes) amb el premi a la Millor Revista Digital i l’alumne Andrea Muratet, de l’Escola Pia Nostra Senyora (Barcelona), que va ser reconeguda com a Millor Redactora.

Informa: A.Pérez-Vico