Dues concentracions a Mataró en rebuig a la sentència del cas "La Manada"

Mataró ha acollit aquest dijous al vespre dues concentracions en rebuig a la sentencia del cas “La Manada”. Una d'elles, la que s'ha celebrat a les 8 del vespre, convocada per Maresme Feminista, ha tallat la Nacional II. Una mobilització que ha aplegat mig miler de persones, segons l'organització, i que ha sortit de la plaça Miquel Biada, davant de l’estació. El trànsit s'ha hagut de redirigir per dins de la ciutat. 

La primera convocatòria ha estat a les 7, en aquest cas organitzada per Teixit de Dones, amb el suport de les JERC, i ha aplegat més d’un centenar de persones. “No és un abús, és violació” o “ens toquen a una, ens toquen a totes” han estat algunes de les consignes que s’han pogut sentir en aquesta manifestació.

Un centenar de ciutats de tot l'estat espanyol han convocat concentracions aquesta tarda per rebutjar la sentència en el cas de "La Manada". La indignació ha estat la resposta a l'absolució dels acusats dels càrrecs d'agressió sexual i violació i a que únicament se'ls condemna per abús sexual a 9 anys de presó. Fet al que s'hi suma el vot particular d'un dels magistrats partidari de l'absolució.

Informa: C.Sánchez/M.Rodríguez/J.Peñaranda