Dos instituts de Mataró entre els 10 centres amb més grups aïllats de Catalunya

L’Institut Miquel Biada i l’Institut Puig i Cadafalch tenen 15 i 12 grups confinats respectivament. Xifres que els situen l’Institut Miquel Biada com el setè amb més aules confinades de Catalunya i l’Institut Puig i Cadafalch com el desè

Els instituts Miquel Biada i Puig i Cadafalch, entre els 10 centres amb més grups confinats de Catalunya. Segons l'actualització del Departament d'Educació d'aquest dilluns, hi ha 15 grups aïllats al Miquel Biada i 12 al Puig i Cadafalch. Unes dades que a hores d'ara situen a l'Institut Miquel Biada com el setè amb més aules confinades i l'Institut Puig i Cadafalch com el desè. El centre educatiu amb més grups aïllats de Catalunya és l'Institut de l'Ebre, a Tortosa, amb 26 grups aïllats; seguit de l'Institut Escola del Treball de Granollers i l'Institut Vallvera de Salt amb 21 aules aïllades en cada centre.

En el cas de l'Institut Miquel Biada hi ha 371 alumnes i 6 treballadors confinats. Des de principis de curs, al centre s'han detectat fins a 33 positius de Covid-19, tots entre alumnes. D'aquests, 21 s'han detectat els darrers deu dies.

Pel que fa a l'Institut Puig i Cadafalch, hi ha 290 alumnes i 25 treballadors en aïllament. El centre acumula 38 positius des que va arrencar aquest curs, 35 entre alumnes i 3 entre treballadors. En els darrers deu dies també s'han detectat a l'institut 21 positius de Covid-19.

A hores d'ara, a Mataró hi ha 103 grups aïllats per casos de Covid-19. Des de l'arrencada del curs el 14 de setembre, hi ha hagut 334 positius entre alumnes i 26 entre treballadors dels diversos centres educatius de la capital del Maresme.

 

Informa: S.Ruiz