Dos ferits, un d'ells greu, per una explosió a una botiga de mòbils

El sinistre s'ha produït pocs minuts abans de les 8h del matí en un local de la Ronda O'Donnell

Dues persones ferides, una d’elles greu a conseqüència d’una explosió en una botiga de mòbils, ubicada a la Ronda O’Donnell número 23. Poc abans de les 8h del matí, per causes que encara es desconeixen s’ha produït una deflagració a l’interior d’un local de telefonia mòbil que ha causat un incendi.

En arribar els bombers i després de serrar la porta metàlica exterior per accedir al local, han trobat al seu interior una persona d’origen paquistanès amb ferides i cremades al cos i a la cara. Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, l’home es troba en estat greu i el SEM l’ha traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron. L’explosió també ha causat ferides lleus a una dona que passava pel carrer. La dona no ha necessitat atenció hospitalària.

La unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra s’encarrega de les pesquisses per trobar l’origen del foc i què ha causat la deflagració. Al sinistre hi han treballat quatre dotacions dels bombers. També s’hi han desplaçat diverses unitats de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.