Dos ferits greus en un incendi al barri de Cerdanyola

Els bombers treballant, aquest migdia, en l'incendi de la Plaça de Cuba. Foto: C.S.

Ferides en estat greu dues persones, en un incendi que s'ha produït aquesta matinada al número 35 del carrer València, al barri de Cerdanyola. El foc ha començat abans de les cinc de la matinada en un local de la planta baixa. Les flames han afectat aquest local amb activitat textil i ha provocat cremades a dos homes que hi havia al seu interior. El primer un home de 40 anys, amb pronòstic greu, ha estat traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron. El segon ferit és un altre home de 32 anys, amb pronòstic menys greu, que ha estat traslladat a l'hospital de Mataró, afectat per inhalació de fum. D'altra banda, tot l'edifici ha hagut de ser desallotjat com a mesura de precaució, mentre duraven les operacions dels cossos d'emergències.

Fins a deu dotacions dels bombers s'han traslladat fins al lloc de l'incendi per treballar en les tasques de control i extinció de les flames, així com en la ventilació de l'immoble. A l'indret de l'incendi també s'hi han desplaçat tres unitats del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) que han evacuat a les dues persones ferides.

Els bombers han donat per controlat el foc passades les 6.00h de la matinada.

 

Incendi en una botiga de menjar preparat al centre

D'altra banda, aquest diumenge al migdia s'ha produït un altre incendi. En aquest cas ha estat al número 17 de la Plaça de Cuba, on ha cremat la campana extractora de la cuina d'una botiga de menjars preparats. Una persona ha resultat ferida lleu amb cremades a un braç i ha estat traslladada a l'hospital de Mataró. El fum han afectat a la cuina del local i a un cobert d'uns 50m2 que es troba al primer pis de l'immoble. Els bombers han hagut de desmontar una claraboia per poder ventilar i treure el fum que s'havia format a l'interior de la cuina. Quan han arribat, ja havien pogut apagar les flames amb un extintor.

A aquesta hora de la tarda el foc es dona ja per extingit.

 

Crema de contenidors

Encara una última informació relacionada amb els successos, perquè la matinada de dissabte a diumenge van cremar diversos contenidors a la Ronda Francesc Macià. Els bombers van rebre el primer avís a les 4.23 de la matinada per un foc que va calcinar tres contenidors davant del número 11 d’aquest vial del Pla d’en Boet. Quatre minuts més tard, a les 4.27, en cremava un altre a la cantonada del carrer Sant Cugat amb la Ronda de Francesc Macià.

 

Informa: Cristina Salad