Dos detinguts en un club cannàbic de la zona de la Bòbila a Mataró

A banda de les detencions, aquest dijous l’operatiu conjunt format per Mossos d’Esquadra i Policia Local també ha intervingut 12kg de marihuana, 0.5kg d’haixix i 2.000 euros en efectiu.

Fotografia: tvmataró

Una investigació duta a terme en un club cannàbic situat a la zona de la Bòbila de Mataró se salda amb dos detinguts. El local estava situat al Carrer del Mig número 81. L’arrest ha estat fruit d’un operatiu conjunt entre Mossos d’Esquadra i la Policia Local de la ciutat dut a terme aquest dijous. Com a mínim s’hi van desplaçar dues dotacions de la policia catalana i una de la municipal. El dispositiu va acabar intervenint 12 quilos de marihuana, mig quilo d’haixix i 2.000 euros en efectiu.

Segon operatiu policial contra un club cannàbic en dos mesos

Aquest és el segon operatiu policial d’aquestes característiques en els darrers dos mesos. Al novembre un dispositiu format també per Mossos i Policia Local va arrestar el president de l’associació cannàbica instal·lada al Carrer Churruca. Llavors es van intervenir material electrònic, set quilos i mig de marihuana i haixix i 6.000 euros en efectiu.