Diversos mataronins afectats per la crisi del COVID-19 a Filipines

Mentrestant ahir els hi explicàvem el cas d'una parella de mataronins que volien tornar a casa des de Filipines, i sembla que finalment ho aconseguiran.

Es tracta del capità de la UD Cirera, Aleix Tarrés i la seva dona, Estela, que es trobaven les Filipines de vacances, però la crisi del coronavirus els ha enxampat en un país que ha començat a tancar fronteres tan amb l’exterior com també entre les pròpies illes. Després de no poder commutar part del viatge de noces que encara els quedava, ni de trobar suport en l’ambaixada espanyola, tots dos han aconseguit un vol de tornada a Barcelona. Tarrés assegura que han tingut sort.

Aleix Tarrés i la seva parella no són els únics mataronins que han hagut de passar un períple per poder tornar cap a l'aeroport de Barcelona. 

De fet, avui altres turistes que es troben en la mateixa situació també han demanat solucions. L'embaixada espanyola a Filipines, però, assegura que està fent tot el possible per ajudar els turistes a sortir del país. Just al contrari que expliquen el grup de turistes des de l'aeroport de Cebú. 

Mataró Audiovisual ha tingut coneixement que com a mínim hi ha una parella de mataronins més que també estaven intentant fer la lluna de mel i que a hores d'ara segueixen esperant un avió per sortir de les Filipines. Seria el cas de la Cristina Gómez i en Pedro Moreno, que es van casar el passat 7 de març a l'Ajuntament de Mataró i van marxar de viatge de noces el dilluns 9 de març. A més, també hi hauria una tercera parella de la capital del Maresme que en el seu cas hauria decidit passar la quarantena a l'illa.