Divendres torna La Fira de Nadal amb l’encesa de l’enllumenat

Una Fira de Nadal que s’instal•larà de nou a la plaça Santa Anna fins al 23 de desembre. A menys que la situació sanitària canviï, no es preveuen restriccions d’aforament.

La Fira de Nadal torna aquest divendres a Mataró. L’obertura coincidirà coincidir amb l’encesa dels llums de Nadal, que serà divendres a les 19h a plaça Santa Anna. També amb el Black Friday.

Una Fira de Nadal que s’instal·larà de nou a la plaça Santa Anna fins al 23 de desembre. A menys que la situació sanitària canviï, no es preveuen restriccions d’aforament. Per evitar concentracions de gent, però, els passadissos entre parades seran més amples. Això comporta que la fira d’atraccions que habitualment s’instal·lava a plaça Santa Anna s’hagi desplaçat a darrera de l’Ajuntament. A la Fira de Nadal d’aquest any en total hi haurà 22 parades que obriran cada dia. Ho faran de dilluns a dijous de 10 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h i de divendres a diumenge i festius de 10 a 13.30h i de 16.30 a 21h.

Núria Moreno, Regidora Promoció Econòmica Mataró: "Estarem expectants a la situació però, de moment, no hi haurà restrriccions a la Fira de Nadal d'aquest anys"

La campanya d’aquest Nadal portarà per lema “Desig de veure’ns” i comptarà amb 70 activitats repartides per tota la ciutat. Entre les activitats que no faltaran hi ha el Tió Solidari del NEM que portarà regals als més menuts de la casa la tarda del 22 de desembre. També se celebrarà una nova edició del Fira Màgic a l’Espai Firal del Nou Parc Central, amb atraccions i activitats infantils del 3 de desembre al  de gener. Una campanya nadalenca que s’ha dissenyat amb música i activitats per tota la ciutat per evitar que hi hagi aglomeracions en punts concrets.

L’encesa de les llums de Nadal comptarà amb la presència d’en Tempus. L’enllumenat d’aquest any estarà instal·lat al casc antic i als carrers comercials del Centre, Rocafonda, Cerdanyola i Peramàs. Com a novetat també hi haurà il·luminació a l’Avinguda Francesc Macià.

Informa: S.Ruiz