Divendres comencen les preinscripcions escolars

preinscripcions

La preinscripció d’educació infantil de segon cicle, primària i secundària per al proper curs comença aquest divendres 13 d’abril i finalitzarà el dia 24 del mateix mes. Després de les preinscripcions, el 3 de maig es publicaran les llistes de sol•licituds amb la puntuació provisional. Del 4 al 8 de maig es poden presentar reclamacions i serà el 12 de juny quan es publiquin les llistes definitives de l’alumnat admès. Des del 21 de juny fins al 27 del mateix mes s’estableix el termini per a les matriculacions.

D’altra banda, i pel que fa a les preinscripcions de escoles bressol començaran el 30 d’abril i estaran obertes fins l’11 de maig.

Aquest proper curs, Mataró compta amb 56 línies de P3, 32 en el sector públic i 24 al sector privat concertat. Al primer curs de l'ESO l’oferta és de 52 grups, 26 en el sector públic i 26 en el sector privat concertat,també amb un grup menys.

Com a novetat, les famílies que es quedin sense plaça de primària o secundària a les escoles sol•licitades, rebran un correu electrònic on se’ls informarà de les vacants existents i podran ampliar les peticions de centres a la seva sol•licitud, del 31 de maig al 4 de juny. Així es pretén disminuir el nombre de famílies que siguin assignades a centres escolars que no han sol•licitat.

Informa: C.Sánchez/ O.Debat