Dissabte arriba la 5ena Mostra d'Entitats de la Gent Gran a Mataró

Mataró organitza la 5ena Mostra d’entitats de la gent gran. Es tracta d’una de les activitats centrals del programa que ha confeccionat l’Ajuntament en el marc d’activitats en motiu del dia internacional de la gent gran que va tenir lloc l’1 d’octubre.

Dissabte, durant tot el dia a la plaça Santa Anna, es disposaran carpes en representació de la gran varietat casals i entitats de gent gran de la ciutat de Mataró. La jornada comptarà, amb una flashmob i activitats diverses així com amb la lectura d’un manifest.

Tal i com explica la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Mataró Elisabeth Ruiz, és una trobada on la ciutadania pot conèixer de primera mà la gran quantitat d’entitat de gent gran que hi ha a la ciutat.

Les activitats al voltant del Dia Internacional de la Gent Gran a Mataró són més d’una quinzena on destaquen actuacions musicals, cinema o la inauguració del cicle d’activitats formatives el proper 16 d’octubre a la tarda al Casal de la Gent Gran de l’Havana.

Una ballada de sardanes el proper 17 de novembre al Casal Cívic de Jaume Terrades tancarà el programa i també servirà per celebrar el 40 aniversari d’aquest Casal de Gent Gran.

Informa: O.Debat