Dispositiu especial de trànsit pel pont de Tots Sants

Trànsit demana extremar la prudència davant uns dies de mobilitat elevada pel pont de Tots Sants. El Servei Català de Trànsit, en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, establiran, entre les 3 del migdia d'avui i les 12 de la nit de diumenge, un dispositiu especial per tal de minimitzar les afectacions a la circulació i vetllar per la seguretat dels usuaris. Es preveu que prop de 415.000 vehicles sortiran de l'Àrea Metropolitana de Barcelona entre avui i demà al migdia, una mobilitat que, a més, es pot complicar per la marxa lenta convocada per l'Associació Plataforma Contra les Restriccions Circulatòries, que transcorrerà avui, entre el Prat de Llobregat i Barcelona, de 6 de la tarda a 9 del vespre.

Les vies amb més volum de trànsit s'espera que siguin les d'accés a muntanya i a l'interior com la C-16, C-17 i C-14, així com l'N-145 i l'N-260 que donen accés a Andorra i la Cerdanya. Aquestes per tant, centraran en gran part el dispositiu especial de trànsit per aquests dies.

Per altra banda, els Mossos d'Esquadra tenen previstos, durant aquests dies, un total de 449 controls a la xarxa viaria, dels quals 88 seran de drogo alcoholèmia durant aquesta nit de Castanyada.

Informa: A.Gual