Dimiteix la regidora de Joventut de Vilassar de Mar

Montse Gual ha presentat la renúncia voluntària arran de la controvèrsia causada per la gimcana jove de contingut sexual

La regidora de Joventut de Vilassar de Mar, Montse Gual, ha anunciat la seva dimissió aquest dimecres arran de la controvèrsia causada per la gimcana jove de contingut sexual organitzada el 22 de juliol. El comunicat oficial de l'ajuntament del municipi exposa que "tot i desconèixer les activitats programades durant la gimcana, amb la renúncia assumeix la seva responsabilitat de no haver reclamat la informació".

La dimissió es farà efectiva el proper ple municipal del mes de setembre. Paral·lelament, exposen que la regidora donarà resposta als requeriments efectuats per part del síndic de greuges i per totes aquelles institucions públiques que ho sol·licitin.

Des de l'Ajuntament de Vilassar de Mar reiteren les al·legacions i les disculpes ja emeses en un comunicat previ assumint les equivocacions de la gestió de la gimcana jove i el malestar i les incomoditats causades a les famílies.