Deu empreses maresmenques participen a la Fira Alimentària ANUGA

Foto: Consell Comarcal Maresme

Deu empreses del Maresme participaran del 7 a l’11 d’octubre a la Fira Alimentària ANUGA de Colònia, a Alemanya, gràcies a una projecte del Consell Comarcal que té com a objectiu generar activitat econòmica i ocupació a la comarca. Les empreses seleccionades, entre elles la Cansaladeria Can Serrat de Mataró, ja han començat a preparar-se per participar a la fira, la més important del món del sector alimentari. I és que la preparació és bàsica per tenir èxit a l’hora de fer contactes i negocis. A Colònia, les empreses del Maresme es trobaran expositors d’un centenar de països, una oportunitat que cal aprofitar al màxim, segons la consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Alicia Rodríguez. 

El projecte, que porta per nom "Exportem el sector alimentari del Maresme a Alemanya”, és el segon d’aquestes característiques que engega el Consell Comarcal al Maresme. La Diputació de Barcelona els ha tornat a donar una subvenció en veure l’èxit que va tenir una primera expedició empresarial organitzada l’any passat, en aquest cas, a la fira alimentària de París.  

D'altres empreses que ja s’estan formant i que aquest any podran viatjar a Alemanya, es troben La Cuina de la Iaia, d’Argentona; la marca de cafès  Tupinamba, de Canet de Mar, i Vermouth Cisa del Masnou.