Deu aules confinades a l'Institut Damià Campeny

Segons la Generalitat, ahir també es van confinar tres grups de l’Institut Escola Mar Mediterrània i a l’Escola Josep Manuel Peramàs i un de l’Escola Valldemia, l’Escola Anxaneta i del Centre de Formació d’Adults de Can Noè

Una desena de grups de l’Institut Damià Campeny, confinats per casos de Covid-19 a l’aula. Així ho indiquen la Generalitat a través del portal TraçaCovid. A hores d’ara, al centre hi ha 14 casos actius de coronavirus, tots en alumnes. Arran d’aquesta catorzena de positius, hi hauria 228 alumnes confinats. Unes xifres que arriben després dels cribratges massius que es van fer a l’Institut Damià Campeny dijous passat. A finals de setembre, el centre ja va haver de confinar dues aules per casos de Covid-19.

Des d’ahir, segons les dades de la Generalitat, també hi ha tres grups aïllats a l’Institut Thos i Codina, a l’Institut Escola Mar Mediterrània i a l’Escola Josep Manuel Peramàs. També n’hi ha un a l’Escola Valldemia, un altres a l’Escola Anxaneta i un al Centre de Formació d’Adults de Can Noè.

En total, a Mataró hi ha 42 aules confinades segons les darreres actualitzacions del Departament d’Educació. Després del l’Institut Damià Campeny, l’Institut Puig i Cadafalch és el que té més grups aïllats, amb 7 tres menys que a finals de la setmana passada.

 

Informa: S.Ruiz