Detinguts tres joves per dos robatoris amb violència a la zona d'oci de Pla d'en Boet

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres joves de 21, 20 i 16 anys, veïns de Mataró i Sant Vicenç de Montalt, per dos robatoris amb violència i intimidació, així com un delicte de lesions lleus, comesos a la zona d’oci nocturn de Pla d’en Boet el passat dissabte, 2 de març.

Segons informen els mateixos Mossos, els fets van succeir al voltant de les sis del matí, quan tres joves van apropar-se a dos menors que es dirigien a l’estació de tren de Mataró i els van demanar el telèfon mòbil. Les víctimes es van negar i els van agredir amb cops de puny. De fet, els agressors els van poder sostreure un telèfon i una cadena d’or i van fugir.

Les víctimes, que eren camí de la comissaria, van alertar una patrulla de Mossos, que va iniciar una cerca dels autors dels fets i els van localitzar prop dels llocs dels fets, on agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius, participaven en un dispositiu de prevenció a la zona d’oci.

Dos dels detinguts, majors d’edats, van passar a disposició del jutjat de Guàrdia de Mataró, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs, mentre que un tercer, menor d’edat, va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors de Barcelona.