Detingut un veí de Mataró per quatre delictes de robatori amb intimidació

Els Mossos d’Esquadra detenen un veí de Mataró per quatre delictes de robatori amb intimidació, un d’ells en grau de temptativa. La detenció es va produir el passat 28 d’octubre a la tarda, després que l’home hagués entrat a robar en dues farmàcies i una botiga entre el 25 i el 27 d’octubre.

El primer robatori es va produir el 25 d’octubre a les 12 del migdia en una farmàcia del barri dels Molins, d’on es va emportar 400 euros de la recaptació mentre amenaçava la dependenta. El mateix 25 a la tarda, va sostreure 1.000 euros de la recaptació d’una botiga de la Ronda dels Països Catalans, on també va intimidar a les dues dependentes. La tarda del 26 d’octubre, l’home va tornar a la mateixa farmàcia del barri dels Molins on ja havia entrat el dia anterior. En aquesta ocasió, es va emportar 250 euros després d’amenaçar la dependenta amb un tornavís. L’últim robatori va ser en grau de temptativa i es va produir el 27 al vespre en una farmàcia del barri de Rocafonda, d’on no es va poder emportar els diners de la recaptació perquè estaven a la caixa forta.

L’home, de 41 anys i nacionalitat espanyola, va ser posat a disposició judicial el 31 d’octubre al jutjat de guàrdia de Mataró, que va decretar-ne el seu ingrés a presó. L’individu comptava amb nombrosos antecedents. De fet, una setmana abans ja havia estat detingut com a autor d’un robatori amb intimidació en una farmàcia del barri de Cirera. En aquella ocasió, el jutge en va decretar la llibertat l’endemà de la seva detenció.