Detingut un home que es feia passar per un altre fent servir el seu DNI

Els Mossos d’Esquadra de Santa Susanna van arrestar l’individu el passat 11 d’agost i aquest, ha entrat a presó després de passar a disposició judicial.

Fotografia: tvmataró

Els Mossos d’Esquadra detenen un home de 36 anys a Santa Susanna que es feia passar per una altra persona. L’arrestat feia servir el DNI d’un home que l’havia perdut a un bar de València. Gràcies a la investigació conjunta entre la policia catalana i al Policia Nacional, es va detectar que l’any 2019 s’havia denunciat la pèrdua d’aquell DNI. Des de llavors, el detingut havia contractat línies fent servir la seva identitat, havia emès albarans de reformes, no disposava de comtes bancaris ni registre de dades i treballava sempre amb diners en efectiu.

A l’arrestat se l’acusa d’un delicte d’usurpació de la identitat. A més, quan Mossos d’Esquadra el va detenir i van comprovar la seva identificació real van veure que tenia ordres de detenció vigents i ingressos a presó pendents. Després de passar a disposició judicial, el dia 12 d’agost va ingressar a presó.