Detingut un home després de donar-se a la fuga d’un control policial a la N-II

L’individu, en donar positiu al test de drogues practicat per la Policia Local de Mataró, ha fugit del control policial direcció Girona conduint de manera temerària i ha estat aturat a trets al límit entre el terme municipal d'Arenys de Mar i Canet.

Imatge: Ràdio Arenys

Un home de 23 anys amb domicili a Barcelona ha quedat arrestat aquest migdia després d’haver-se donat a la fuga d’un control rutinari de la Policia Local situat a la rotonda del Rengle de Mataró. Els fets s’han produït cap a les 12.48 hores quan l’individu ha donat positiu en el test de drogues i ha fugit en direcció Girona envestint alguns dels cotxes dels agents. Ha estat llavors quan el cos de Policia ha donat l’avís a Mossos d’Esquadra i ha començat una persecució per la N-II.

L’home ha conduït de manera temerària cap a Arenys de Mar posant en risc la seguretat dels usuaris de la via tal com afirmen Mossos d’Esquadra. A l’alçada de la zona de càmpings situada al límit entre el terme municipal d’Arenys i Canet, el dispositiu policial desplegat ha aconseguit aturar el vehicle disparant-li diversos trets. Un d’ells, ha impactat contra el conductor el qual ha hagut de ser atès pel Servei d’Emergències Mèdiques. Fruit d’aquest succés, s’ha hagut de tallar la circulació de la N-II a l’alçada d’Arenys de Mar en els dos sentits.

A partir d’ara, la investigació va a càrrec de Mossos d’Esquadra.

Informa: L.Sanmiquel

Imatge: Ràdio Arenys