Detingut per incendiar la porta de casa d’un veí a Rocafonda

L’home hauria ruixat la porta de l'habitatge amb benzina i hauria provocat un petit incendi. La Policia Local va efectuar la detenció ahir diumenge i els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas.

Detingut un home a Mataró acusat d’intent d’homicidi després d’haver calat foc presumptament de forma intencionada a la porta de casa d'un dels seus veïns. Els fets van tenir lloc ahir diumenge poc abans de les dues del migdia al número 91 de la Ronda Cervantes, un bloc de pisos del barri de Rocafonda. El detingut hauria ruixat amb benzina la porta del seu veí i hauria provocat un incendi de poca gravetat. Segons fonts policials, s’està investigant el cas perquè sembla ser que hi hauria un conflicte entre els veïns implicats.

Els Bombers van desplaçar vuit dotacions al lloc dels fets pero van poder extingir les flames de seguida i sense complicacions. El foc va afectar només la porta de l’habitatge i una estora. Tot i així, es van confinar els veïns dels pisos superiors pel fum generat, que va omplir tota l’escala interior de l’edifici i va ser necessari ventil·lar.

La Policia Local de Mataró va detenir el presumpte autor del foc poc després, ja a primera hora de la tarda. L’home, de 25 anys i nacionalitat boliviana, està acusat d’haver provocat l’incendi, per amenaces i per homicidi en grau de temptativa. A hores d’ara, ja ha passat a disposició judicial i els Mossos d’Esquadra han obert diligències per esclarir els fets.

B.Doñate i C.Sánchez