Detingut per cultivar més de 1.000 plantes de marihuana a Llavaneres

Un home de 37 anys cultivava la droga en una casa del passeig de Bell-Aire d’on també tenia punxada l’electricitat.

Els Mossos d’Esquadra detenen un home de 37 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per cultivar més de 1.100 plantes de marihuana en una casa a Sant Andreu de Llavaneres, al passeig de Bell-Aire.

La droga intervinguda supera els 300 quilograms i el seu valor podria arribar els 90.000 euros al preu de mercat. El detingut també tenia punxada l’electricitat a la xarxa, motiu pel qual també se l’acusa d’un altre delicte amb un valor defraudat de 30 mil euros més.  De fet el consum exagerat d’energia, vint cops per sobre del consum habitual i la forta olor que desprenia a l’exterior, van fer que divendres es fes l’escorcoll i la detenció.

El detingut ha passat a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mataró que n’ha decretat la llibertat amb càrrecs.

Pel que fa a les investigacions i atestats policials en matèria de salut pública (marihuana), les Unitats d’Investigació d’Arenys de Mar, Mataró i Premià de Mar dels Mossos d'Esquadra, van instruir 42 atestats l’any 2020 i 47, el 2021.