Detingut per cremar una nau que amagava material robat i marihuana

La policia ha arrestat un jove de 24 anys per haver incendiat, presumptament de forma intencionada, una nau industrial del polígon de Mata-Rocafonda

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a Mataró per haver cremat, presumptament de forma intencionada, una nau industrial del polígon de Mata- Rocafonda. La policia ha obert una investigació del cas en comprovar que a l’interior de la nau hi havia, a més a més, diverses peces de motocicleta robades i una plantació de marihuana.

Els fets van tenir lloc el passat dimecres 17 de maig, poc abans de les set del matí, al número 49 del carrer Foneria. Els Bombers van haver de mobilitzar cinc dotacions per extingir l’incendi, que va provocar sobretot molt de fum a l’interior de la nau. La policia va identificar el detingut com a sospitós– un jove de 24 anys – en arribar al lloc dels fets i després ja el va detenir.

A l’interior de la nau, hi havia diverses peces de moto robades, entre elles, nou xassís, dos motors i quatre rodes. També hi van trobar prop de 200 motxilles infantils, 180 rellotges despertadors i més d’un centenar de carregadors de bateries. Pel que fa a la marihuana, els Mossos les van trobar al segon pis de la nau industrial: en total n’hi havia 740.