Detingut per apunyalar i ferir de gravetat un jove en una baralla a Rocafonda

L’arrestat es va presentar a la comissaria dels Mossos després d’haver fugit. Segons els Mossos, la víctima es va mostrar molt violenta amb els agents i va haver de ser immobilitzada amb una pistola elèctrica.

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts un home acusat d’apunyalar i ferir de gravetat un jove al barri de Rocafonda de Mataró. Segons ha confirmat Mataró Audiovisual, l’agressió es va produir ahir a la tarda al carrer República Dominicana durant una baralla molt violenta. L’agressor va fugir, però se’l va detenir a la nit, quan es va presentar a la comissaria dels Mossos.

La baralla va començar cap a dos quarts de sis davant del bar Primavera, un local amb terrassa molt concorregut que té un parc infantil just al davant. L’amo del bar, Salah Iddin El Krichi, ha explicat a Mataró Audiovisual que la víctima es trobava davant del seu local, bevent i molestant els seus clients, quan va començar a discutir amb una persona per motius que desconeix. El propietari del bar insisteix que la baralla no la van causar els clients del seu local.  

Segons els Mossos, la baralla va ser molt violenta i, un cop es va cometre l’agressió, els agents que es van desplaçar a Rocafonda van tenir problemes per traslladar el jove ferit a l’Hospital de Mataró. Expliquen que van haver d’utilitzar una TASER, una pistola elèctrica, per immobilitzar el jove i procedir al seu trasllat. A hores d’ara, la víctima està fora de perill i recuperant-se. 

Diversos veïns han ratificat que la baralla va començar al carrer, però es queixen que cada dia es concentren moltes persones al davant del bar Primavera i que fan que aquest local sigui un punt molt problemàtic a Rocafonda. És el cas de la Cati Muñoz, qui, segons explica, està farta de la situació. 

El detingut, un home de 40 anys i de nacionalitat marroquina, es troba a hores d’ara a la comissaria dels Mossos a Mataró acusat d’un delicte de lesions i a l’espera de passar a disposició judicial aquest dijous, com a molt tard. La investigació policial per esclarir els fets, però, continua oberta. 

Informa: B. Doñate  / Imatges: J. Masriera