Detenen un veí de Mataró que es feia passar per infermer

L'home, de 35 anys, utilitzava un número del col·legiat que no era seu per accedir a feines d'infermer

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 16 d'octubre un veí de Mataró de 35 anys per un delicte d'intrusisme professional i un altre de falsificació de document públic, oficial o mercantil. L'arrestat es feia passar per infermer i utilitzava un número de col·legiat que no era seu. De fet, va arribar a treballar en diverses empreses d'ambulàncies durant pics de feina puntuals, utilitzant dades falses. De fet, va ser en una d'aquestes empreses, quan davant les irregularitats en el seu comportament i la seva falta d'expertesa, va fer les comprovacions pertinents i va detectar que el seu número de col·legiat pertanyia a una altra persona.
Arran dels fets, el dia 9 d'octubre, l'infermer afectat va interposar una denúncia al cos policial dels Mossos d'Esquadra on afirmava que una persona que no coneixia havia utilitzat el seu número de col·legiat per treballar. A partir d'aquí es va obrir una investigació en la qual també es va descobrir que l'home tenia sis antecedents policials per fer-se passar per policia i portar credencials falses per identificar-se.
La detenció es va produir a Terrassa, quan el fals infermer, vestit amb l'uniforme de sanitari i es dirigia a una nova entrevista de feina. Posteriorment el detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Terrassa, el qual va decretar-ne llibertat amb càrrecs.