Detenen dues dones, una amb domicili a Mataró, per explotar sexualment una menor

Llibertat amb càrrecs per les dues dones detingudes pels Mossos d'Esquadra per explotar sexualment una menor. Les detingudes, una amb domicili a Mataró i l'altra a Barcelona, de nacionalitat marroquina i de 32 i 38 anys, van captar a la menor en un local d'oci nocturn de la capital catalana després d'oferir-li un treball com a relacions públiques del mateix local a canvi d'una important remuneració econòmica.

La menor, que havia arribat a la ciutat amb uns amics per passar uns dies va acceptar l'oferta i es va traslladar a viure al domicili que una d'aquestes dues dones tenia a Barcelona. Va ser a partir d'aquí quan la situació va canviar i la dona va començar a induir a la menor a consumir substàncies estupefaents i a mantenir relacions sexuals amb homes a canvi de diners. Les dues dones obligaven a la menor a lliurar-los tots els diners obtinguts i aquesta va arribar a ser amenaçada amb una arma de foc quan es negava a mantenir relacions sexuals.

La situació d'explotació va començar el mes de febrer i el mes de juny Els mossos d'Esquadra van iniciar la investigació. El dia 10 de desembre es va establir el dispositiu que va permetre detenir les dues dones, amb escorcolls als domicilis de les detingudes a Barcelona i Mataró, on els agents van intervenir una arma de foc i 7650 euros en efectiu. Les arrestades van passar a disposició judicial l'11 de desembre i el jutge en va decretar la seva llibertat amb càrrecs i mesures cautelars.

Informa: A.Gual