×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Detectats dos positius per Covid-19 a l'Institut Miquel Biada i un a l'Escola GEM

L'Institut Miquel Biada ha rebut la comunicació que dos dels seus alumnes han donat positiu per Covid-19 en una prova PCR. Es tracta d'un alumne de quart d'ESO que va al centre en horari de matí i un segon, estudiant de Formació Professional, que hi assisteix en horari de tarda. Segons la direcció del centre, s'ha posat en marxa el protocol previst per Salut i demà les dues classes afectades iniciaran la quarantena a l'espera que se'ls realitzi una prova PCR per veure si hi ha algun altre contagiat. Salut també ha activat tot el procés de rastreig. A  l'Escola GEM també hi ha un cas positiu corresponent a una nena de 1r d'ESO, segons ha confirmat Pere Masó, Director dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental.

Tot i ser aquests els primers casos a la ciutat, no ho són a la comarca. Montgat té 3 grups confinats al centre privat Hamelin-Laie International School, Cabrils en té un a l'Escola Mas Maria, el Masnou un altre a l'Institut Mediterrània i Sant Pol de Mar també en té un a l'Escola Bressol El Soldat. A escala catalana avui dijous hi ha un total de 68 grups confinats en 52 centres educatius d'arreu del territori. Una xifra que va en augment respecte als tan sols 17 grups confinats que hi havia dilluns, segons dades del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Informa: O.Debat/ J.Peñaranda