×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Desnonen l'habitatge ocupat al carrer Sant Simó

Com a mínim una família amb dos nens van ser desnonats ahir d’un habitatge al carrer Sant Simó 9-11. Amb la comissió judicial que havia d’efectuar el desnonament, també s’hi van personar tècnics de Benestar Social de l’Ajuntament de Mataró i els Mossos d’Esquadra.

El desplegament policial va cridar l’atenció a molts vianants, ja que Mossos va desplaçar fins al lloc un total de quatre furgonetes amb efectius de seguretat ciutadana de la comissaria de Mataró i també efectius de l’ARRO. Segons ha explicat Mossos a Mataró Audiovisual, el desnonament es va realitzar sense problemes malgrat els enfrontaments entre les persones de l’habitatge i diferents membres de la PAH, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, que va obligar a fer intervenir la policia catalana sense provocar ferits.

A la família desnonada se’ls va oferir un allotjament per la seva situació de vulnerabilitat. Habitatge que van acceptar mentre Benestar Social ara estudia el seu cas. L'habitatge va ser tapiat. 

Recordem que a principis del mes de juliol es va fer una actuació preventiva al mateix edifici per evitar ocupacions. Un edifici que ha estat ocupat en repetides ocasions i que la Unitat de Civisme i Convivència de la Policia Local ha estat fent-ne el seguiment des de fa temps.