Desmantellada una gran plantació de marihuana al polígon de Mata-Rocafonda

Plantació marihuana

La Policia Nacional ha desmantellat una plantació indoor de marihuana en dos locals industrials del Polígon de Mata-Rocafonda. Es tracta d’una plantació de grans dimensions, amb fins a 4000 plantes de marihuana, prop de 8000 esqueixos i també una setantena de plantes mare d’un metre i mig d’alçada.

La producció estimada de cada collita rondaria els 500 kilos que tenen un valor en el mercat de més de 400 mil euros

La col·laboració ciutadana va permetre iniciar una investigació al cos de la Policia Nacional el passat mes de novembre, un  procés que ha acabat amb la detenció de 4 persones. El líder del grup, és un ciutadà de nacionalitat holandesa resident a Catalunya i els altres tres integrants són de nacionalitat espanyola.

Les instal·lacions també comptaven amb nombrosos focus d’alta potència, extractors d’aire entre d’altres elements del complex sistema. L’electricitat utilitzada era punxada de manera il·legal.

L’operació ha comptat amb el suport de la policia local de Mataró. Els quatre detinguts estan acusats de la presumpta comissió d’un delicte contra la salut pública, defraudació de consum elèctric i pertinença a grup criminal.

Informa: O.Debat