Desallotjat un edifici ocupat al carrer Sant Pere per risc d’incendi

L’edifici tenia els quatre pisos ocupats. Un va ser abandonat voluntàriament a finals d’abril després de rebre el requeriment de desocupació; els altres tres han estat desallotjats avui

Desallotjat un edifici ocupat al carrer Sant Pere per risc d’incendi

La Policia Local desallotja un edifici ocupat del carrer Sant Pere al considerar que les instal·lacions elèctriques presentaven un risc per la salut i seguretat de les persones que l’habitaven. Concretament, l’habitatge presentava risc d’incendi, segons fonts municipals. Els quatre pisos de l’habitatge estaven ocupats. Un d’ells va ser abandonat voluntàriament el 29 d’abril després de rebre el requeriment de desallotjament urgent per la inhabitabilitat de l'edifici. Els altres tres han estat desallotjats avui sense incidents, després de rebre autorització judicial.

En els tres habitatges desallotjats avui hi havia cinc persones, una de les quals ha estat traslladada a la comissaria de la Policia Nacional per qüestions d’estrangeria.

Un cop desallotjat l’edifici, la propietat l’ha tapiat i ha establert mesures per evitar reocupacions, com portes antiocupacions o reixes. El subministrament elèctric de l'edifici ha estat desconnectat per part de la companyia elèctrica, ja que era l'origen del risc.

 

 

Informa: S.Ruiz