Desallotjat un edifici ocupat al carrer de Cuba en el que hi vivien 5 persones

Fins a cinc persones han estat desallotjades aquest mateix matí de l’edifici del número 76 al carrer de Cuba. Tres persones vivien a la primera planta, 1 a la segona i 1 a la tercera. L’operatiu, que ha liderat la Policia Local de Mataró, ha començat cap a dos quarts de nou del matí després que dies enrere la policia ja hagués comunicat als ocupants que havien d’abandonar l’immoble. Segons l’Ajuntament de Mataró hi havia obert un expedient disciplinari i s’havien detectat deficiències greus a les instal·lacions. En aquest cas es relacionava amb les condicions de salubritat dels habitatges. Segons el consistori els ocupants  no havien marxat de manera voluntària i, un cop l’Ajuntament ha tingut l’ordre judicial, ha procedit a fer el desallotjament.

L’operatiu policial ha acabat abans de les onze del matí i la propietat dels immobles ja estan treballant en la neteja dels tres pisos del bloc i el tapiat de l’edifici. 

Recordem que en aquest edifici ja s’hi havia intervingut en una operació policial conjunta entre la Policia Local, la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra per identificar-ne els ocupants. A més, aquest edifici havia estat origen de diverses queixes veïnals.