Desallotgen la nau ocupada de la Ronda Prim per risc per a les persones

La festa del “Primer aniversari del Nabat” no ha pogut tenir lloc. Aquesta celebració s’havia programat sense autorització dins d’una antiga nau a la Ronda de Joan Prim, número 18, aquest dissabte passat. La Policia Local, en una operació conjunta amb els Mossos d’Esquadra, es va personar al local quan faltaven 10 minuts per les deu de la nit. S’estava cobrant una entrada de 3 euros per accedir a l’espai en el que s’havia programat un concert, que tampoc va tenir lloc. A l’interior hi havia 32 persones, entre elles un infant.

Durant l’operatiu es van detenir dues persones per desobediència i resistència a l’autoritat i van resultar ferits lleus dos agents. També es van aixecar quatre actes per tinença de substàncies estupefaents i es va intervenir una navalla localitzada al terra d’aquest espai.

La Policia Local va realitzar l’actuació en el marc de la legalitat del Servei de Llicències i disciplina d’obres i activitats, segons ha comunicat l’Ajuntament, i arrel d’un expedient obert per les queixes veïnals que denunciaven l’ocupació d’aquest espai i les molèsties de soroll que generava. Segons explica l’Ajuntament la instal·lació elèctrica està punxada i es requereixen accions per garantir la solidesa i estabilitat de l’edifici. El propietari de l’immoble ja ha denunciat l’ocupació i el procés es troba en via judicial.