Denuncien un local d’oci nocturn per incomplir la normativa Covid

El cos de Mossos d'Esquadra hauria interposat una denúncia per haver vulnerat les mesures Covid i Policia Local hauria obert un expedient administratiu per haver exercit una activitat no contemplada en el tipus de llicència que el regeix

Fotografia: Mossos d'Esquadra

A les portes de la reobertura de l’oci nocturn el pròxim 11 de febrer, un dels locals de Mataró situats al polígon del Pla d’En Boet hauria estat denunciat per haver exercit com a discoteca quan la seva llicència no li ho permetia i per haver incomplert les mesures Covid.

Segons ha avançat Capgròs, tvmataró ha pogut confirmar amb fonts policials que la matinada del dia 5 al 6 de febrer, un operatiu conjunt d’inspecció Mossos d’Esquadra i Policia Local van detectar que l’establiment conegut com a Mardé no s’estaria cenyint a l’activitat recreativa que marca la llicència de Cafè-Teatre o Cafè-Concert a la qual està sotmès. Aquest tipus de llicència estableix que els locals han de tenir taules i cadires a la pista de ball així com un escenari des del qual oferir música en directe.

Tal com detallen els dos cossos policials, a l’interior del local hi haurien pogut observar la pista de ball plena de gent; la majoria sense mascareta; consumint dempeus; sense distància; damunt de l’escenari hi havia la cabina d’un DJ; no hi havia música en viu sinó que era enregistrada; i haurien excedit el límit d’aforament.

L’actuació ha derivat en una denúncia interposada per Mossos d’Esquadra a l’establiment per haver incomplert les mesures Covid. D’altra banda, Policia Local hauria obert un expedient de caràcter administratiu ja que el local aparentment estava oferint una activitat recreativa diferent de la que estableix la seva llicència.

Aquest mitjà ha intentat posar-se en contacte amb els responsables de Mardé però han declinat fer declaracions al respecte.