Denuncien l'ocupació de l'antiga Gestoria Beltran a la Ronda Alfons X

Els Mossos d'Esquadra van rebre el primer avís dilluns al matí, però no van poder fer res per evitar l'ocupació, perquè aquesta ja s'havia consumat

Els veïns de l'antiga Gestoria Beltran afirmen sentir-se insegurs per la recent ocupació d'aquest edifici ubicat al número 64 de la Ronda Alfons X el Savi, just al costat d'on abans hi havia el Cine Núria. Expliquen que els ocupants han forçat la reixa de ferro de l'entrada per acabar trencant la porta de vidre del darrere i així poder accedir a l'interior de l'espai, que consta d'un baix i d'una primera planta. El que més els preocupa del cas és que la primera planta de l'antiga gestoria connecta a través d'una porta amb la comunitat de veïns dels blocs contigus, el del número 62 i 68, fet que els dona accés directe a l'interior de l'edifici.

Els veïns expliquen que es tractaria d'un petit grup d'individus, que haurien entrat a l'immoble la matinada de diumenge a dilluns. L'ocupació ha estat confirmada pels Mossos d'Esquadra, que expliquen van rebre un primer avís ahir al matí i un segon a la tarda, però no van poder fer res perquè aquesta ja s'havia consumat. Segons ha pogut saber aquest mitjà ja hi ha una denúnia de l'ocupació per part de la propietat.

Ja fa uns dies que altres veïns del carrer van denunciar l'ocupació d'una antiga oficina del BBVA, al número 176 del vial. Aleshores denunciaven problemes de convivència arran de la ocupació i vinculaven els seus ocupants amb el tràfic de drogues. 

B.Doñate/ A.Gual