Denunciaran la gimcana ‘porno’ de Vilassar de Mar

Un grup de mares i pares d’alguns dels participants de la gimcana han decidit assessorar-se amb advocats i ara estan pendents de triar per quina via denuncien l’Ajuntament del municipi.

Continua la indignació d’alguns pares i mares per la gimcana jove amb contingut sexual organitzada per la Regidoria de Joventut de Vilassar de Mar. Després d’haver rebut assessorament per part d’un bufet d’advocats, ara un grup de familiars es planteja per quina via denunciar els fets.

Testimoni familiar participants gimcana jove Vilassar de Mar: Ens estem assessorant amb advocats especialistes, amb diferents associacions... I la setmana que ve ens ajuntarem tots i veurem quina és la millor opció.

La testimoni, que ha volgut preservar la seva identitat, detalla a tvmataró que amb el pas dels dies, han començat a aparèixer seqüeles en algun dels participants.

Testimoni familiar participants gimcana jove Vilassar de Mar: Sé de nens que ho estan passant bastant malament. Hi ha pares que no han fet res per por perquè a Vilassar es coneix tothom. Hi ha una nena de 13 anys que ha hagut de marxar a casa d'uns amics dels seus pares, fora de Vilassar, perquè tothom la reconeix pel carrer i ho està passant bastant malament. Aquestes edats són molt delicades.

Respecte a la compareixença de divendres de la regidora de Joventut de Vilassar de Mar, Montse Gual, on va defensar que l’únic error comès per l’organització va ser “no comunicar el contingut de les proves de la gimcana”, aquesta mare considera que el que han de fer és “obrir una investigació i assumir responsabilitats”.