×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Demanen el desallotjament d’un immoble ocupat a Cerdanyola

L’Associació de Veins de Cerdanyola, ha demanat a l’Ajuntament de Mataró la desocupació d’un immoble ocupat segons els veïns de la zona per un centenar de persones. L’Associació ha rebut queixes reiterades dels veïns de l’immoble per la inseguretat que genera la presència dels okupes en un immoble de nova construcció.

Una ocupació a un edifici de nova construcció ara fa tres mesos al barri de Cerdanyola està generant moltes queixes per part dels veïns i veïnes de l'immoble ubicat al carrer Jaume I així com per la resta de veïns del barri.

De fet l’Associació de Veïns de Cerdanyola ha fet un comunicat on expliquen que en aquest edifici d’una trentena d’habitatges hi estarien vivint un centenar de persones. La seva presència ha fet créixer la inseguretat a la zona. Així ho explica el secretari de l’associació de veïns de Cerdanyola Javier Sánchez.

Des de l’Associació de Veïns reclamen que la presència policial no només se centri en els carrers on s’havien queixat que molts veïns no respectaven el confinament. L’Associació ha dirigit una instància a la Policia Local perquè procedeixi en la major brevetat possible al desallotjament de les persones que estan ocupant l’immoble. Segons expliquen en el comunicat esperaran un temps prudencial per veure com evolucionen els esdeveniments, i en cas de no rebre el suport del consistori diuen que es veuran obligats a utilitzar altres possibilitats legals d’actuació.