Crida a no desplaçar-se per Cap d'Any, però no s’endureixen les mesures

La reunió del Procicat ha decidit no endurir les mesures vigents i es manté el toc de queda del 31 de desembre a la una de la matinada.

No s’endureixen les mesures contra la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya. Això és el que es desprèn de la compareixença posterior a la reunió del Procicat d’aquest dilluns.
Es manté sobre la taula la possibilitat de prendre alguna decisió respecte al Cap d'Any, però, segons el Conseller d'Interior Miquel Sámper, ara per ara no es fa cap modificació de la normativa Covid pel període nadalenc. En qualsevol cas, el PROCICAT recomana no realitzar cap desplaçament ni mobilitat indispensable i recorden que el més segur és celebrar el cap d'any a casa i amb la nostra bombolla.

Salut anuncia un increment i millora dels rastrejadors de la Covid

El Departament de Salut reforça el sistema de rastrejadors per incrementar i millorar les tasques del dispositiu que es porta a terme a Catalunya per detectar els casos de covid-19. La Consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat que es rescindeix el contracte amb Ferrovial i se sumarà de 450 a 750 nous rastrejadors a les 3000 persones que ja treballen en el sistema de rastreig del Departament de Salut.