Cremen parcialment dues furgonetes i 100 metres de matolls a la Ronda Josep Tarradellas

Cremen parcialment dues furgonetes i 100 metres de matoll a l’aparcament de la Ronda Josep Tarradellas. Els Bombers han rebut l’alerta a les 22:08h de la nit i fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions del cos. El foc ha tingut alguna revifalla al llarg de la nit, que els bombers han extingit. A hores d’ara es desconeix què ha originat el foc i si aquest ha estat fortuït o provocat. Dir que també aquesta nit han cremat dos contenidors de residus prop del Cementiri dels Caputxins, el primer ha cremat al carrer Garrofreda, l’avís s’ha rebut a les 22:58 de la nit, i l’altre a la plaça Picó i Sinol a les 23:05.

Recordem que el dia abans ja havien cremat 300 metres de palmeres a l’entorn de Mataró Parc. Un incendi que segons fonts municipals va esta causat per dos menors que estaven fent una foguera a la zona perquè tenien fred i aquesta se’ls va descontrolar. Els joves van ser identificats per la policia i tornat al centre del que s’havien escapolit.

Pel que fa als autors del foc que dimarts a la nit va cremar 300 metres de palmeres a l’entorn de Mataró Parc van ser dos menors d’edat que s’havien escapolit d’un centre d’Argentona. Segons fonts municipals, els nois tenien fred i van encendre una foguera per escalfar-se. La Policia Local de Mataró van trobar els dos menors dins d’un cotxe abandonat a l’entorn de Mataró Parc, els van identificar i aquests van confessar que van ser els causants de l’incendi. La Policia Local els van retornar amb els seus tutors.

Tags: