Cremen 6 cotxes de matinada a Vista Alegre i diversos contenidors

Els Bombers de Mataró han hagut d’actuar en repetides ocasions aquesta passada matinada. El desplegament més important ha estat a la Ronda Sant Oleguer on han cremat 6 vehicles de manera parcial

Passaven deu minuts de les tres de la matinada quan els Bombers de Mataró han rebut el primer avís de la nit. Ha estat a la Ronda Sant Oleguer, davant l'Escola Vista Alegre. Segons ha explicat el cos d'emergència a tvmataró, han cremat 6 vehicles de manera parcial i l'actuació dels bombers, amb dues dotacions, s'ha allargat pràcticament una hora i mitja per extingir l'incendi i segellar la resta de vehicles amb el que ells anomenen 'propak'. Un incendi que, tot i l'espectacularitat de les flames, no ha provocat ferits.

Aquesta, però, no ha estat l'única actuació de la nit. I és que aquesta matinada han cremat també tres contenidors de la brossa, tots ells situats al barri de Cerdanyola. El primer, amb avís als bombers a les 3.12 de la nit, al carrer Josep Montserrat Quadrada, el segon a l'Avinguda Puig i Cadafalch deu minuts més tard i l'últim que ha requerit l'actuació del cos dels bombers ha estat quan passaven 4 minuts de les quatre de la matinada al carrer Pere Tercer el Cerimoniós.

La Policia Local ha intervingut també aquesta matinada en col·laboració als Bombers, en tasques de gestió del trànsit. Ara qui es fa càrrec de la investigació és el cos dels Mossos d'Esquadra.

Informa: M.Gómez