×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

"Creant Oportunitats" vol inserir al mercat persones amb diversitat funcional

diversitat funcional

En marxa la segona edició del programa "Creant oportunitats per a persones amb diversitat funcional". Un projecte del Servei d'Ocupació de Mataró que pretén inserir una cinquantena de persones amb diversitat funcional al mercat laboral. El programa consisteix en aconseguir un lloc de feina per aquelles persones amb diversitat funcional que estan preparades per desenvolupar la tasca. Es tracta de perfils que han començat els seus primers passos en l'àmbit laboral gràcies a entitats especialitzades del sector com la Fundació Maresme o el Centre de Formació i Prevenció, entre altres. Per la seva banda, les empreses es beneficien amb la contractació d'incentius econòmics i fiscals, d'avantatges legals i de beneficis socials. Escoltem la responsable d'ocupació jove del Servei d'Ocupació de Mataró, Sara Armengol.

Des del SOM fan un balanç positiu de la primera edició del programa "Creant oportunitats per a persones amb diversitat funcional". En aquest primer any es van aconseguir completar 20 pràctiques, 20 persones es van inserir laboralment i unes quantes van renovar els seus contractes. La previsió per la present edició és aconseguir els mateixos resultats.

Com a novetat, aquest any es vol proporcionar a les empreses que s'acullin al programa un manual d'acollida per facilitar el funcionament de l'experiència. La iniciativa la impulsen l'Ajuntament de Mataró i la Diputació de Barcelona.

Informa: C.Sánchez