Correus porta respiradors fabricats per SEAT a l’Hospital de Mataró

L’Hospital de Mataró ha estat un dels molts centres hospitalaris que aquests dies ha rebut un paquet especial de correus.

Es tracta de 10 respiradors d'emergència produïts per SEAT i que el Ministeri de Sanitat va validar a principis de la setmana passada. D'aquesta manera Correus s’ha convertit la darrera setmana en l'operador logístic de la companyia automobilística, que ha estat produint 300 unitats diàries.

Des de Comissions Obreres han volgut destacar el treball dels empleats de SEAT i la coordinació amb el Ministeri de Sanitat i d’Indústria, i es que aquest procés industrial s’ha desenvolupat en un temps record. Escoltem a Rafa Guerrero secretari General de comissions Obreres del grup SEAT.

Per fer-ho, SEAT va haver d'adaptar la línia de producció, i a finals del mes de març, a la fàbrica de Martorell, va començar a produir aquest repsirador desenvolupat a partir del motor dels parabrises dels cotxes.. Però des de finals de la setmana passada i degut al descens de persones ingressades  la UCI ha deixat de fabricar respiradors

Informa: JM.Spà