Coop De Pedal denuncia manca d'informació amb les restriccions de mobilitat

Coop De Pedal, la cooperativa de transport en bicicleta que reparteix paqueteria de forma ecològica i sostenible, reacciona a la implementació de mesures de mobilitat al centre de la ciutat. La cooperativa, que té la finalitat d’incrementar l’ús de la bicicleta a les ciutats especialment pel que fa al transport de mercaderies, denuncia manca d’informació per part de l’Ajuntament de Mataró amb la implementació del funcionament de les restriccions. Diuen que no saben com els afecta aquesta situació i que van trucar al consistori però no els van donar resposta.

De moment i a falta de confirmació per part de l’Ajuntament, des de Coop de Pedal creuen que poden estacionar a les noves zones de distribució urbana de mercaderies (DUM), però asseguren que, amb tot, a ells no se’ls hauria de tractar de la mateixa manera que un vehicle contaminant.

Des de Coop De Pedal han explicat a Mataró Audiovisual que a hores d’ara tampoc saben si tenen la circulació restringida a zones com La Riera tal com s’exigeix a la resta de vehicles de transport de mercaderies.   

Informa: M.Gómez / L.Sanmiquel / J.Monfort