×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Convocada oficialment la vaga general pel 18-O

Convocada oficialment la vaga general del divendres 18 d'octubre. L'Intersindical Alternativa de Catalunya, que engloba sindicats com CATAC o USTEC i l'Intersindical-CSC han fet pública la convocatòria sota el lema "pels drets i les llibertats, contra l'atac permanent a les classes treballadores i els serveis públics". Encara que el motiu sigui denunciar els drets que els treballadors i treballadores han vist retallats en els últims anys, el moment en què arriba també fa pensar que la vaga servirà com a mostra de rebuig a la sentència del procés que es va donar a conèixer aquest passat dilluns al matí. La principal mobilització de la vaga està prevista a la tarda a Barcelona, amb sortida a les 5 des de Jardinets de Gràcia.

També el Sindicat d'estudiants ha convocat vaga per aquesta setmana. Ho ha fet en tres dies consecutius: dimecres, dijous i divendres. El sindicat crida a buidar les aules contra la sentència repressiva de l'1-O diuen. Per dimecres hi ha previstos piquets informatius als instituts i facultats, dijous hi ha convocada una gran manifestació estudiantil a les 12 del migdia, de forma simultània a Barcelona, Tarragona i Girona i divendres conviden a sumar-se a la vaga general, amb una mobilització prèvia que arrencarà a les 12 del migdia des de Plaça Universitat.

Informa: A.Gual