Controlat l'incendi que ha obligat a tallar la Nacional-II aquesta tarda

La crema d'escombraries i pneumàtics ha generat una columna negra de fum que s'ha fet visible des de diferents punts de la ciutat

Imatge: Mataró Audiovisual

Els bombers han apagat aquesta tarda dos focus de foc localitzats en un descampat davant l'Avinguda Maresme, a l'alçada del concessionari Fiat, que generaven una columna de fum negre que s'ha fet visible des de diferents punts de la ciutat i que ha obligat a tallar la Nacional II. Els dos focus estaven formats per una pila d'escombraries, canyes i pneumàtics i podrien haver estat encesos amb un petard.

Els bombers han rebut l'avís a les set i cinc minuts de la tarda i hi han enviat dues dotacions que han aconseguit controlar el foc ràpidament. En el lloc del fets, el Cap de la intervenció donava més detalls del que havia succeït.

Quan hem arribat hi havia una columna molt negra que tapava la Nacional-II. Ens ha obligat a tallar la circulació d'aquesta via. Ens hem trobat dos focus de focs separats amb moltes escombraries i restes de pneumàtics que eren els que generaven aquest fum tan negre. La resta és una mica de vegetació a uns 1.000 metres separats en dos sectors. De seguida hem rebaixat les flames i s'ha fet el control.