Continuen les eliminatòries del Pica Lletres

La competició seguirà el cap de setmana vinent amb quatre instituts més: l'Institut Els Roures de Dosrius, l'Institut de Sant Pol de Mar, Maristes Valldemia i l'Escola Divina Providència.

Aquest cap de setmana s’han emès a TV Mataró el tercer i quart programa del Pica Lletres 2023, un concurs de lletrejar paraules en català on primen el coneixement i la capacitat de mantenir els nervis a ratlla.

L’eliminatoria de dissabte va ser entre l’ Institut Les Cinc Sénies i les Escoles Betlem de Premià de Dalt, en una competició d’alt nivell en que va acabar amb un resultat de 485 punts per part de Les cinc Sènies i 700 punts pels representants de les Escoles Betlem, una puntuació que els situa segons a la classificació, amb una diferència de tan sols 10 punts del grup A de l’Institut d’Argentona, els actuals líders.

Diumenge l’enfrontament va ser entre el grup A de l’Institut de Sant Pol de Mar i l’Institut Pineda de Mar, amb una clara victòria pels sanpolencs, qui van obtenir 475 punts, superant de llarg als pinetencs, amb 295 punts.

La competició seguirà el cap de setmana vinent amb quatre instituts més. Dissabte 20 el programa comptarà amb la presència de l’Institut Els Roures de Dosrius i el grup B de l’Institut de Sant Pol de Mar, mentre que diumenge 21 participaran Maristes Valldemia i l’Escola Divina Providència Mataró.

Informa: L.Martorell