Continua la investigació de l'assassinat dels dos joves maresmencs a Susqueda

Els Mossos d’Esquadra han trobat una pistola en els escorcolls dels habitatges de la mare i l’oncle de Jordi Magentí, el presumpte autor del doble assassinat dels dos maresmencs al pantà de Susqueda. Tot i que encara estan a l’espera de les proves de balística, l’arma no es considera de moment rellevant per a la investigació. A més dels domicilis registrats a Anglès, els Mossos també estan escorcollant dues finques relacionades amb el cultiu de marihuana. De fet, s’especula que l’assassinat de la Paula i en Marc pogués estar relacionat amb les plantacions de marihuana del fill de Magentí. Una de les possibilitats seria que els dos joves haguessin trobat una de les plantacions properes a Susqueda.

Tot i la pistola trobada, els Mossos segueixen registrant totes les zones visitades per Magentí l’últim mig any per trobar l’arma del crim. De fet, segons TV3, els Mossos tenen previst exhaurir el termini legal màxim abans de posar Magentí a disposició judicial.

A més de la pistola, els Mossos d’Esquadra tenen requisat un tot terreny blanc propietat del detingut. El cotxe seria una de les proves que incrimina a Jordi Magentí, ja que se’l situa a prop del pantà de Susqueda el dia en què es va cometre el crim.

La detenció de Jordi Magentí, que es va produir dilluns al matí, es va precipitar perquè els agents que porten el cas sospitaven que fugiria avui mateix a Colòmbia, d’on és la seva dona. Segons apunten diversos mitjans, Magentí hauria traslladat tots els diners que tenia al banc a un compte bancari colombià i havia comprat  un bitllet d’avió.

Informa: S.Ruiz 

Tags: