Confinats un grup de l’Escola Cor de Maria i un altre de l’Escola Pia Santa Anna

Dues noves aules confinades a Mataró a causa d’un positiu per Covid-19 entre els alumnes. Es tracta d’un grup de P4 de l’Escola Pia Santa Anna i un altre de 2n de Primària de l’Escola Cor de Maria, segons ha pogut confirmar Mataró Audiovisual. En tots dos casos, també s’ha aïllat el professor que havia estat en contacte amb el grup.

En el cas de l’Escola Pia Santa Anna es va rebre la informació ahir al matí i es va indicar a les famílies que no portessin els infants a classe a la tarda.

Pel que fa a l’Escola Cor de Maria, fonts del centre expliquen que van conèixer el positiu aquest diumenge i que dilluns a les 8 del matí ho van comunicar a les famílies, algunes de les quals van optar per no portar els fills a classe. Des del centre també es van posar en marxa el protocol establert pel Departament d’Educació i Salut, que estableix que fins que el Servei de Vigilància Epidemiològica no decreti el confinament de l’aula, el centre no el pot ordenar. En el cas del Cor de Maria, van rebre l’autorització a les 15h, fet que va generar cert neguit entre les famílies durant el matí.

Tots dos centres estan a l’espera de saber quan i on es faran les proves PCRs als alumnes i professors que han estat en contacte amb els infants amb Covid-19.

Amb aquests dos nous grups, Mataró ja suma 14 aules confinades de 10 centres diferents. A més d’aquests dos casos, també s’han hagut d’aïllar dues aules al Col·legi Sant Josep, dues a l’Escola Angeleta Ferrer i dues més a l’Institut Damià Campeny. També una a l’Escola Josep Montserrat, a l’Institut Thos i Codina, a l’Institut Miquel Biada, a l’Escola GEM i a l’Institut Laia l’Arquera.

 

Informa: S.Ruiz