Concentració a la Plaça Illa Cristina per reclamar mesures de seguretat al barri

Convocada una concentració aquest dissabte a les 6 de la tarda a la Plaça Illa Cristina, al barri de Cerdanyola. Una protesta organitzada per condemnar els actes delictius que s’han produït a la zona i reclamar mesures per reduir la inseguretat del barri. Una situació d’inseguretat que Jose Casado, principal impulsor d’aquesta concentració, denúncia que no és un fet puntual sinó que es produeix des del mes d’agost a tota la ciutat i a la comarca. Entre d’altres mesures, Casado reclama que la Policia Local recuperi la competència de seguretat ciutadana i planteja fer patrulles veïnals si no s’augmenta la presència policial al barri. 

Una concentració que segons Casado, de moment, només compta amb el suport de Plataforma per Catalunya. En aquest sentit, demana tant a la resta de formacions polítiques de la ciutat com a l’AV de Cerdanyola que se sumin a la concentració perquè no és un problema polític sinó veïnal.

En cas de no rebre resposta de l’Ajuntament, Casado assegura que plantegen exposar la problemàtica en una Audiència Prèvia.

Informa: S. Ruiz