Concentració en suport de l'escola catalana

Concentració en suport de l'escola catalana

Manifestació aquest dijous a la tarda en suport de l’escola catalana. La trobada ha tingut lloc al Parc de Can Tuñí al barri de Cerdanyola després de les diverses acusacions d’adoctrinament fetes a diversos professors de l’escola pública catalana. És el cas de l’Institut Miquel Biada a Mataró, o la denuncia per discriminació feta a diversos professors de l’escola el Palau de Sant Andreu de la Barca.

A la concentració la membre del MEM i mestra jubilada Anna Oliveras ha fet  lectura del manifest conjunt, subscrit per Òmnium Cultural, ANC, La PEM, el MEM, FAPAC, Mataró per la Democràcia, CCOO, USTEC, CGT i UGT. Oliveras explica que a l’escola s’ha de poder parlar de tot.

La concentració l’ha convocada el Marc Unitari de la Comunitat Educativa, el MUCE, a diverses localitats catalanes. El proper dia 23 es repetirà la concentració davant les seus del govern espanyols a les capitals de demarcació, un acte de suport el 3 de juny a Sant Andreu de la Barca i una gran manifestació a Barcelona el 10 de juny.

 

Informa: O.Debat/ J.Peñaranda