Concentració en contra de l'entrada de Vox al Parlament

Els representants d'UCFR han volgut deixar clar que no es quedaran de braços plegats mentre el discurs d'odi del partit contagia la societat.

La Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de Mataró (UCFR) ha convocat aquesta tarda una manifestació davant l'Ajuntament per denunciar l'entrada de Vox al Parlament de Catalunya. Una mostra de rebuig que s'ha fet des de diferents punts del territori. Els representants d'UCFR han volgut deixar clar que no es resignaran i es quedaran de braços plegats mentre el seu discurs d'odi contagia la societat. Han dit que se'ls pot aturar, com ja s'ha fet amb Trump, els neonazis grecs o Plataforma per Catalunya. Alguns d'aquests líders polítics com Mónica Lora, diuen, són nàufrags de la liquidació d'aquests partits i els mou el racisme, el masclisme la LGTBI-fòbia i el feixisme. Youness Andahmou, membre d'UCFR ha dit que aquest moviment d'ultradreta afecta a tota la societat i, en especial, a les dones.

Durant la concentració s'ha demanat fermesa a les altres forces polítiques perquè no cedeixin davant les propostes ultres i s'ha emplaçat als assistents a participar de la jornada internacional en contra el racisme que tindrà lloc el pròxim 20 de març.

Informa: J.Peñaranda

Tags: