Concentració del professorat per demanar més seguretat a l'escola

Concentració del professorat per demanar més seguretat a l'escola

La Junta de Personal docent no universitari del Maresme-Vallès Oriental va organitzar ahir a la tarda una concentració a la plaça de Miquel Biada, pròxima al Departament d'Educació dels Serveis Territorials, per demanar una educació segura amb menys alumnes per aula, més personal i més mesures de seguretat. La Junta de Personal, formada pels sindicats USTEC, CCOO, Intersindical-CSC, UGT, CGT i l'ASPEPC Sindicat de Professors de Secundària, juntament amb la FEUSOC i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, demana als Serveis Territorials que se'ls escolti i se'ls doni resposta a les seves demandes. Així ho explica Mar Pijoan, presidenta de la Junta de Personal.

A banda de representants sindicals, també han assistit a la concentració estudiants de diferents centres educatius. Cristina Cano i Salma Fernández, alumnes de l'Institut Puig i Cadafalch, reclamen ràtios més baixes per aula.

Els sindicats reclamen més equips de protecció individual, gels hidroalcohòlics i més personal per poder disminuir el nombre d'alumnes per aula tal com es va comprometre el Departament d'Educació.

Informa: J.Peñaranda