Comeron presenta les bases del concurs per a dissenyar el futur de Mataró centre

Comeron

Obert el termini per presentar propostes al concurs d'idees del Pla d'Impuls al Centre. El fins ara Degà del Col•legi d’Arquitectes de Catalunya, Lluís Comeron va presentar-ne les bases. Després que fa unes setmanes es presentés el projecte, ara l'ajuntament ha donat per iniciat el concurs d'on en sortirà l'estratègia i el model de futur del centre de la ciutat. L’objectiu és millorar la qualitat de vida, la imatge i l’activitat econòmica de la zona a través d’aquest projecte que s’emmarca dins el Pla Estratègic Mataró 2022. Així ho explica la Regidora d’Urbanisme, Desenvolupament Econòmic i Cultura, Núria Moreno.

Es tracta d’un concurs adreçat a professionals de diversos àmbits, que hauran d’elaborar una proposta integral sobre com ha de ser el Mataró Centre del futur, tant a nivell arquitectònic, comercial, d’habitatge o cultural.

El concurs compta amb una dotació econòmica de 50.000 € a repartir entre les propostes finalistes i 10.000 € (IVA exclòs) per a la proposta guanyadora, que també tindrà l’opció de desenvolupar alguna de les accions previstes en la seva proposta.

Comeron, nou President del Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya

Aquest passat dimarts el Degà del Col•legi d’Arquitectes de Catalunya, Lluís Comeron va presentar, en una trobada amb l’alcalde David Bote i la regidora Núria Moreno, les bases del concurs. Ho va fer en l’últim acte al capdavant del Col•legi català. Comeron deixa el càrrec per passar a exercir de President del Consell Superior de Col•legis d’Arquitectes d’Espanya. Les propostes pel concurs d’idees es podran presentar fins el proper 8 de març.

Informa: A.Gual/ R.Raventós